Najnovšie recenzie zo sekcie Análne hračky, kolíky, guličky
Najlepšie položka
- Trošku tvrdý
Super nové pocity
- Super
Spokojnosť
- Super hračka pre ozaj skúsených...
- Chce to trocha viac trénovať a ide to...
Doporučujem pokročilým...
- Super vecička pre skúsenejších....
Určite doporučujem ai iným zákazníkom.
- Perfektná hračka aj na celodenné použitie.
Doporučujem aj iným zákazníkom. Som spokojný.
vhodny pre zaciatocnikov s analnym sexom.. dobry material
Joke
- sú hľadké
- Majú taký tvar ako na obrázku, sú prehnuté a dosť tuhé. Je to dosť nepraktické.
Za málo peňazí málo muziky.
super
- skvelý rozmer, tak akurat na na analne hratky
- pisu ze pre muzov, je to skvele aj pre zeny aj pre muzov
- na to že to facha na 3AAA baterke v pohode vibracie
- nic akurat ten prechod s toho prijemneho silikonu na ten plast ale to len taky detail
- rychlost vibracii na koliku - rychlost vibracie treba nastavit dopredu lebo akonahle je to vnutri uz sa da prestaviť len vytiahnutim
zena sa dlho vyhybala analnym hrátkam po kupe tohoto dablika nastala zmena sama sa pýta kedy sa pustim do hrania s jej riťkou, paradička aj pri stimulacii prostaty pri opačnom použití, zasunete a mozte v pohodicke sexovať venovať sa čomukolvek tano si robi svoju pracičku sam
- veľkosť
- tvar
- materiál
- nenáročný na údržbu
- pri niektorých polohách sem-tam vypadne
vybrala som si ho hlavne pre dobrú cenu a jeho prevedenie
produkt odporúčam
- neviem
asi to neotestujeme
- maly, sikovny
- ziadne
skvela vecicka za par eur a ucel splni
- Nafukuje sa vzdy tam, kde by sa nemusel nafukovat. Teda nema dostatocnu silu nafuknut sa v pozadovanych miestach.
- Vibracie maju velmi malu amplitudu, pri vyssich rychlostiach ich takmer necitit, a najnizsia rychlost je stale dost vysoka.
Vo videach predstavujucich(alebo vyuzivajucich) tento produkt to vyzeralo velmi lakavo, preto som sa rozhodol si to vyskusat. Pozitivna bola aspon cena, takze kupu az tak velmi nelutujem.
nema chybu
a
- pre začiatočníkov ideálna pomôcka
produkt som si vybrala pretože sme s partnerom začiatočníci v análnom sexe a chceli sme ho vyskúšať
produkt sa nám používal dobre...
pre začiatočníkov vynikajúca pomôcka a hlavne spestrenie sexuálneho života
Zobrazujem 121 - 140 zo 148 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 6 [ 7 ] 8 Ďalšie »